Політика конфіденційності

Ця Політика Конфіденційності стосується всіх послуг сайту DESK.UA. Ми рекомендуємо Вам ознайомитися з політикою конфіденційності, перш ніж користуватися сайтом. Відвідуючи цей веб-сайт, Ви заздалегідь погоджуєтеся з діючими і майбутніми умовами цієї Політики конфіденційності. Якщо Ви не згодні з ними, то повинні покинути даний веб-сайт.

Всі персональні дані на сайті DESK.UA зберігаються і публікуються з попередньої згоди суб’єктів персональних даних, отриманої відповідно до чинного законодавства України.

Персональні дані користувачів зберігаються в базі персональних даних «Користувачі DESK», яка є власністю Адміністрації DESK з правом використання Адміністрацією DESK, до їх виключення за письмовою вимогою Користувача.

Надаючи DESK.UA свою особисту інформацію, Користувач дає згоду на обробку своєї особистої інформації в порядку, визначеному Законом України «Про захист персональних даних», а саме, на її збір, зберігання, адаптацію, оновлення та використання з метою поширення електронних тематичних розсилок і іншої інформації, пов’язаної з діяльністю сайту DESK.UA.

Типи інформації, яка збирається DESK.UA
Існують два типи інформації, яка збирається DESK.UA: Особиста інформація та інформація неособистого порядку.

Особиста інформація
«Особиста інформація» – це інформація, яка ідентифікує Вас, зокрема: Ваше ім’я, поштова адреса, адреса електронної пошти, вікова група тощо. Особиста інформація надходить тільки в тому випадку, якщо Ви добровільно надаєте її нам. Інформація використовується для кращого розуміння Ваших потреб та інтересів і, відповідно, належного обслуговування. Наприклад, Вас можуть попросити добровільно надати нам Вашу адресу електронної пошти для відправлення Вам наших електронних повідомлень або Ваше ім’я та поштову адресу для Вашої участі в акціях та конкурсах.
Якщо Ви вирішили надати нам особисту інформацію, запевняємо Вас, вона буде використовуватися тільки для підтримки Ваших взаємин з DESK.UA. Ми поважаємо Вашу довіру і зобов’язуємося не продавати або передавати Вашу особисту інформацію іншим особам, крім випадків, передбачених цією політикою збереження конфіденційності та чинним законодавством України.

Інформація неособистого порядку
Інформація неособистого порядку – це інформація, яка не ідентифікує Вас, зокрема: тип Вашого браузера, ІР-адреса, URL попереднього сайту, який Ви відвідали тощо. DESK.UA може автоматично збирати певні типи неособистої інформації під час Вашого відвідування сайту DESK.UA.

Чому ми збираємо Вашу інформацію?
Первинною метою збору особистої інформації є надання Вам безпечного та ефективного обслуговування, а також послуг і пропозицій, які найкращим чином задовольняють Ваші потреби або запити. Ми збираємо тільки ту інформацію, яку вважаємо необхідною для досягнення цієї мети.

Як ми збираємо інформацію?
DESK.UA збирає інформацію, яку Ви нам надаєте, або за допомогою веб-технологій.

Інформація, яку Ви нам надаєте
Якщо Ви вирішили скористатися певними послугами на DESK.UA, ми можемо звернутися до Вас з проханням надати контактну інформацію та інформацію, що підтверджує особистість. При необхідності, ми вказуємо, які поля є обов’язковими для заповнення, а які – необов’язковими. Вся інформація вважається наданою Вами добровільно і з Вашої згоди. Якщо Ви вирішите не користуватися певної послугою або пропозицією, Ви не надаєте контактну інформацію або інформацію, що підтверджує особистість.

Інформація неособистого порядку, яка збирається за допомогою веб-технологій
cookie-файли:
DESK.UA може використовувати технологію cookie для зручності Вашого відвідування Visa.com та збору даних статистичної звітності веб-сайту. Технологія cookie не запам’ятовує Вашу особисту адресу електронної пошти або будь-яку особисту інформацію про Вас.

Веб-маяки:
DESK.UA може використовувати веб-маяки в рекламних цілях для розсилки рекламних матеріалів по електронній пошті і відстеження відвідувань сайту DESK.UA Веб-маяки не запам’ятовують Вашу особисту адресу електронної пошти або будь-яку іншу особисту інформацію.

ІР-адреса:
DESK.UA може збирати ІР-адреси для системного адміністрування, діагностики проблем з сервером і складання зведеної інформації (зокрема, про кількість відвідувачів сайту DESK.UA). Якщо Ви відвідуєте певну веб-сторінку на DESK.UA, наші сервери реєструють Вашу ІР-адресу. ІР-адреса – це номер, автоматично присвоюється Вашому комп’ютеру, коли Ви починаєте користуватися Інтернетом.

Кому ми розголошуємо інформацію?
Надані Користувачем персональні дані використовуються тільки для внутрішніх цілей і не передаються третім особам, крім випадків, передбачених чинним законодавством України.

Адміністрація DESK.UA має право без згоди Користувача передати дані про Користувача, державним органам, у тому числі органам дізнання і слідства, та органам місцевого самоврядування за їх вмотивованим запитом; на підставі судового рішення; в інших передбачених чинним законодавством випадках.

Користувач в будь-який момент може запросити, змінити або зажадати виключити свою персональну інформацію, що міститься в базах Сайту, зв’язавшись з Адміністрацією.

Ваша згода і відмова
DESK.UA зв’яжеться з Вами, тільки якщо Ви цього забажаєте. Якщо Ви погодитеся отримувати електронні повідомлення, DESK.UA може періодично відправляти Вам електронні повідомлення з описом нових оновлень, новинок або пропозицій, пов’язаних з цим веб-сайтом. Ви можете відмовитися від отримання електронних повідомлень в будь-який час. Просто виконайте вказівки, що містяться у Вашому електронному повідомленні, або відправте відповідь із зазначенням Вашої вимоги.

Безпека Вашої інформації
Ми підтримуємо належні технічні та організаційні засоби безпеки, розроблені для захисту персональних даних, які ви надаєте, від випадкового, незаконного або несанкціонованого знищення, втрати, зміни, доступу, розголошення або використання.

Прийняття політики конфіденційності
Ця Політика конфіденційності поширюється на всіх користувачів DESK.UA, незалежно від мети використання DESK.UA, і є публічною офертою відповідно до ст. 641 Цивільного кодексу України.

Відвідуючи сайт DESK.UA, Ви приймаєте умови цієї Політики конфіденційності (акцепт оферти) у відповідності зі ст. 642 Цивільного кодексу України.

Ми маємо право використовувати Вашу інформацію в порядку, описаному в цій Політиці конфіденційності. Ми зберігаємо право в будь-який час внести зміни до цієї Політики конфіденційності. Якщо Ви будете продовжувати користуватися сайтом DESK.UA після отримання від нас особистого повідомлення або розміщення нами на сайті DESK.UA загального оголошення про внесення змін до цієї Політики конфіденційності, це буде означати прийняття Вами таких змін.

Зміни в Політиці конфіденційності
DESK.UA може періодично вносити зміни до цієї Політики конфіденційності. Зміни в цій Політиці конфіденційності не впливатимуть на умови використання нами раніше наданої особистої інформації.

Зворотній зв’язок
У разі виникнення будь-яких питань чи зауважень щодо Політики конфіденційності DESK.UA та / або її впливу на Вас, будь ласка, звертайтеся до нас за допомогою відправлення електронного повідомлення на адресу desk.assistance@gmail.com